Over forumO

Onze missie

Bij forumO streven we ernaar om kunst toegankelijk te maken voor iedereen. We geloven dat kunst een omgeving kan transformeren en verrijken. Onze missie is om mensen te overtuigen hun interieur te verfraaien met unieke kunstwerken, in plaats van massa geproduceerde items.

Onze visie

Wij willen dat iedereen de kans krijgt om kunst te ervaren in een warme en uitnodigende omgeving. Daarom presenteren we kunst in een huiselijke setting, waardoor bezoekers zich op hun gemak voelen en de kunst in een echte woonomgeving kunnen ervaren.

Wat maakt ons uniek?

Huiselijke setting

Bij forumO kun je kunst ervaren in een huiselijke omgeving, niet in een traditionele galerij.

Toegankelijkheid

Onze tentoonstellingen zijn kleinschalig en laagdrempelig, zodat iedereen kan genieten van kunst zonder verplichtingen.

Unieke kunstwerken

Wij bieden unieke kunstwerken aan die je interieur karakter en stijl geven.

Onze tentoonstellingen

Onze tentoonstellingen vinden plaats in een grote, open, lichte ruimte die toegankelijk is voor iedereen. Bezoekers kunnen individueel of in groep langskomen zonder enige druk of verplichting. We streven naar een balans tussen een huiselijke sfeer en een professionele tentoonstellingsruimte.

Kunstwerken en samenwerkingen

Bij forumO stellen we meestal schilderijen tentoon, voornamelijk eigen werk. We staan echter ook open voor samenwerkingen met gelijkgezinde kunstenaars in keramiek, glaswerk, beeldhouwwerk, en installaties.